Hirdetés

Napi büntetés: torta készült a netflixes The Witcher sorozat fürdőzős jelenete alapján

|

Némi kreativitás kellett csak hozzá, és máris kész a fürdőkádas Vaják-torta.

Hirdetés

Sok emlékezetes pillanatot köszönhetünk a Netflx-féle The Witcher, avagy Vaják első évadának, ezek között pedig ott van az ezer és egy mémben viszontlátott fürdős jelenet is, melyben Ríviai Gerált (azaz Henry Cavill) egy hatalmas dézsában csutakolja magát. Ez a tévétörténeti momentum ihletett most meg egy önjelölt cukrászt. 

Nem kell gasztronómiai remekműre, vagy bármiféle díjnyertes desszertkülönlegességre számítani, de az alább látható torta pont egyszerűsége miatt annyira ötletes és találó. 

Hirdetés

Történetünk hőse (vagy hősnője) ugyanis nemes egyszerűséggel fogott egy bolt, kék mázzal dísztett tortát, majd ezt körbevonta KitKat csokikkal, végezetül pedig egy papírból kivágott Geraltal díszitette remekművét. A végeredmény így festett:

@meredithyvr

happy bday @big_mino #thewitcher #henrycavill #geraltofrivia #witcher #cake #dqcake #birthdaycake

♬ Toss A Coin To Your Witcher - Sonya Belousova & Giona Ostinelli & Joey Batey

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)