Hirdetés

Napi büntetés: tudod, milyen a KFC kontroller?

|

El tudjátok képzelni, hogy milyen menő lehet egy rántott csirkés kontroller az Xbox Series konzolotok mellé? Mi sem.

Hirdetés

Sokan még mindig arra várnak, hogy a KFC is bekerüljön megszerezhető skinként a Fall Guysba, de a ropogós csirkefalatok kedvelőinek figyelmét most valami egészen más vonta el. A gyorsétteremlánc ugyanis olyan ajánlatot tett az Egyesült Királyságban lakó gamereknek, ami mellett nehéz elmenni szó nélkül. 

Míg korábban a Taco Bellel állt össze a Microsoft, hogy Xbox Series X konzolokat szórjon ki, addig most a KFC vásárlói vehetnek részt egy nyereményjátékban, amelynek keretében október 19. és november 15. között kell vásárolni egy KFC-kosarat, amit a 16 évnél idősebbek tehetnek meg naponta maximum egyszer (hova is vezetne több kosár rántott csirke bezabálása?)

Hirdetés

A fődíj egy Series X, viszont naponta kisorsolnak valami különlegesebbet is. A rossz hír, hogy az akció kizárólag az Egyesült Királyságban élők számára érhető el, viszont ha már egy konzolt nem is tudunk behúzni, a KFC és Xbox nászából született kontrollerre érdemes így is rálesni. A gyorsétteremlánc szlogenje, a "Finger-Lickin Good" helyett a "Finger-Clickin Good" került rá a kiegészítőre, a kinézete pedig egy az egyben a csirkekirályt idézi: 

Nem találunk szavakat. Persze kicsit azért kéne, de ez ilyen bűnös gondolat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)