Hirdetés

Napi büntetés: itt a tűzokádó Nintendo 64

|

Nem is értjük, ez miért nem jutott eszébe még senkinek.

Hirdetés

Láttunk már rengeteg házilag barkácsolt őrültséget az interneten, de mindig van új a nap alatt. Most egy BitHead1000 nevű, retró gaminggel foglalkozó YouTube felhasználó alakított át egy Nintendo 64-est, méghozzá nem is akárhogyan.

Hirdetés

A legendás konzol módosított verziója mintha csak a Mad Max világából szabadult volna a fémből készült fújókáival és üzemanyagbefecskendezésével, a végeredmény pedig legalább annyira menő, mint amennyire haszontalan. Az egész attól lesz csodás, hogy a gép működik, játszhatóak rajta a játékok. Az átalakítás menetét is teljes egészében megnézhetitek, már ha szeretnétek:

A Nintendónak álcázott lángszóró valóban őrültség, de ezen kívül is van bőven miből szemezgetni a neten, már ha elborult találmányokról van szó. Nektek van kedvenc házibarkács találmányotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)