Hirdetés

Napi büntetés: Vin Diesel minden játékba elhozza a CSALÁDOT!

|

Igazi családi összejövetel lesz abból, ha Vin Diesel modokkal tömjük tele kedvenc játékainkat. Aztán persze el is durvul a buli...

Hirdetés

Ezen a ponton már mindenki ismeri és/vagy már unja a Vin Diesel CSALÁD mémet, de ha valamiben jó az internet, akkor az a poénok végletekig való elrugdosása, akár akarjuk, akár nem.

Ezúttal egy YouTube videós ugrott bele a családi járgányba azzal a céllal, hogy minden elérhető Vin Diesel modot feltelepít. Ki ne szeretné a kopasz a autómágussal ledarálni a lázadókat a Star Wars Battlefront 2-ben, vagy akár egy teljes Diesel családdal asztalhoz ülni a Resident Evil VII-ben?

Hirdetés

ToastedShoes becsempészte Vin Dieselt a Simpsons Hit and Runba, a Hitman 3-ba, a Far Cry 5-be és még egy rakat más címbe. A videó önmagában elég vicces, de Toasted anyaga egyébként kifejezetten hasznos lehet azoknak is, akik kedvenc játékukat akarnák feldobni a Halálos iramban főszereplőjével. 

A videó leírásában ott van minden mod, így nem lesz nehéz beszerezni azokat, máris indulhat a nagycsaládos program családias hangulatban, családsegítő modellekkel. Szívesen.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)