Hirdetés

Napi cukiság: autós játékokkal csapatja a 93 éves nagypapa

|

A nyugdíjas sofőr az élő bizonyíték, hogy a játékoknál nincs felső korhatár.

Hirdetés

Ha valakit egyszer meglegyint az autók szeretete, az a végsőkig hódol a benzingőzös élvezetek oltárán.  Élő példa erre az a 93 éves japán férfi, aki hajlott kora ellenére is igyekszik formában tartani magát, méghozzá versenyjátékokkal.

Az örökifjú nyugdíjas a 60-as években Tokióban taxizott, majd a 70-es évektől egészen a 90-es évekig teherautó-sofőrként kereste kenyerét. Élete során több legendás, belpiacos japán modell volánja mögött is megfordult, köztük a Mazda Savanna RX-7-tel, amibe unokájának hála 20 év után nemrég újra "bepattanhatott", még ha csak virtuálisan is.

Hirdetés

A férfi több YouTube-videón bizonyítja versenyjátékok iránti lelkesedését. A sorozatot 4 hónapja kezdte egy szerény, laptopos konfiggal, de szerencsére hamar szintet lépett, s az alábbi epizódban már egy nagyobb tévé képernyőjén fűzi a Project CARS 2 kanyarjait.  

Ráadásul manuális váltással, amit jó néhány fiatalabb játékos is megirigyelhetne. Tisztelet a nagypapának, és reméljük, hogy az ő korában rólunk is készülhet hasonló videó valamilyen játékkal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)