Hirdetés

Napi cukiság: mit gondol a nagypapád, amikor végigviszitek a Mass Effect Legendary Editiont?

|

Egy nőcsábász paragon hős életét megélni bármilyen korban ajánlott, erről tanúskodik egy gamer családi sztorija.

Hirdetés

Szerencsére rég megdőlt már az a tévhit, hogy a játékok csakis a fiataloknak szólnak, hiszen az idősebb korosztály is egyre többször veszi ki a részét a mókából: beszámoltunk már például Project CARS-ozó, Pokemon GO-zó és Apex Legendsező nagyszülőkről is.

Ezúttal pedig a Mass Effect Legendary Edition szerzett magának egy lelkes nyugdíjas rajongót, amiről az unokája által közzétett Reddit-posztból értesülhettünk.

A StormRaider2000 felhasználói néven megosztott beszámoló szerint a posztoló néhány hétre minden évben meglátogatja nagyapját, aki imádja nézni, ahogy játékokkal múlatja az időt.

Hirdetés

Az unoka pedig legutóbb egy különleges ötlettel állt elő: felajánlotta, hogy a papa döntéseivel és párbeszédes választásaival pörgeti végig a Mass Effect ráncfelvarrott trilógiáját.

"Izgatott volt miatta. Végül egy paragonos [vagyis hősies] végigjátszás lett belőle. Ráadásul str*ci Shepard lett, akinek több különböző romantikus partnere is volt."

- írja a bejegyzés, melyből az is kiderült, hogy a nőcsábász nagypapa az "elmúlt 30 év legszórakoztatóbb 2 heteként" jellemezte a Mass Effect Legendary Edition végigjátszását.

Az unoka kiemelte, hogy hálás a BioWare-nek a játékok legenyhébb nehézségi fokozataiért, különösen a Mass Effect 3 szuperkönnyű narratív módjáért, mivel a nagyapja leginkább a sztorit, a galaxist és a döntéseket élvezte, vagyis így nem kellett sokat vacakolniuk a lövöldözős részekkel.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

StormRaider2000 tervei szerint a következő közös kalandjuk a The Witcher 3 lesz, a papa ugyanis kimondottan olyan játékot kért, amiben minél több döntés és dialógusopció között választhat.

A nyerő receptre rátaláló unoka végezetül mindenkinek azt tanácsolja, hogy ha van idős családtagja, próbálja ki vele a Mass Effectet, nagyapja ugyanis azóta is mindenkinek erről beszél. Remek módja ez annak, hogy a generációs szakadékokat kicsit betemessük, és közös élményeket szerezzünk a gaming segítségével.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)