Hirdetés

Napokon belül jön az új Splinter Cell, de nem úgy, ahogy gondolnád

|

Egy meglepő formátum előzi a Splinter Cell remake-et és a Netflix sorozatát.

Hirdetés

Az ilyenkor szokásos szivárgásokat követően nyáron vált hivatalossá, hogy remake formájában tér vissza a 9 éve parkolópályán lévő Tom Clancy's Splinter Cell franchise, amelyhez a Netflix már korábban bejelentett egy készülő sorozatot is.

A 2002-es első rész november 17-én ünnepelte a 20. születésnapját, amit a hónap végéig ingyen húzhattok be, illetve a remake fejlesztői is tartogattak nekünk csemegéket. A legnagyobb meglepetést viszont egy váratlan forrás, a BBC szállítja: rádiójáték készül a Splinter Cellből!

Hirdetés

A BBC Radio 4 műsorában debütáló produkció Tom Clancy's Splinter Cell: Firewall címen érkezik, és egy olyan küldetés során követi Sam Fishert, melynek célja a National Security Agency (NSA) új ügynökgenerációjának megtalálása.

"Fisher versenyfutásba keveredik az idővel, amikor egy bérgyilkos tér vissza a múltjából egy halálos küldetéssel, miközben egy baljós veszélyre is fény derül, amely a globális biztonságot fenyegeti."

- írja a BBC kedvcsinálója.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Sam Fisher szerepét Andonis Anthony játssza majd, míg a lánya karakterét Daisy Head kelti életre. A szereplőgárda több tagja között egyebek mellett Sacha Dhawant, Will Poultert és Nikesh Patelt találjuk. Az utóbbiak közül Poulter szerint a szériában minden akció, feszültség és izgalom meglesz, amiről a játék is híressé vált, és még némi komédiával is feldobták a sztorit.

A 3D-hatású binaural audio technológiával rögzített sorozat 8 darab, egyenként 30 perces epizódból áll majd, melyeket december 2-ától, közép-európai idő szerint 15:15 perckor sugároznak minden pénteken, a legnagyobb rajongók pedig egy digitális boxset formájában is beszerezhetik.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)