Hirdetés

Készül egy Narcos játék

|

Részleteket még nem árultak el a készítők a Netflix sorozatának játékfeldolgozásáról, egyelőre csak annyit tudunk, mikor jelenik meg a Narcos új formában.

Hirdetés

A Netflix saját gyártású sorozatai közül a Stranger Things egy kisebb költségvetésű projekttel már megjelent játékformában, de amint egy friss bejelentésből kiderült, jövőre a Narcos is kap egy játékfeldolgozást. A projektről eddig összesen egy, a logót ábrázoló teaser videó látott napvilágot, így még nem tudni, milyen minőségű vagy volumenű alkotásra számíthatunk.

Hirdetés

A készítők egyelőre csak annyit árultak el, hogy a játék 2019 tavaszán érkezik PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre.

A Narcos kiadója a Curve Digital, a fejlesztésért pedig a Kuju Entertainment felel, akik ugyan régóta a játékiparban vannak, nem sok igazán nagy projektet vittek végig egyedül. Az utóbbi években például a Rizikó játékfeldolgozásai mellett a Guitar Hero Live munkálataiba segítettek be, korábban pedig olyan projektek részesei voltak, mint a Marvel: Ultimate Alliance első és második része, a Disney Art Academy, vagy a Rabbids Rumble.

Mit gondoltok, mi lesz ez a projekt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)