Hirdetés

Ilyen lett volna, ha Nathan Fillionról mintázzák Nathan Drake-et

|

Ismét megnézhetjük, milyen csodálatos és rémisztő találmány a deepfake.

Hirdetés

Nathan Fillion nagyon szeretné eljátszani Nathan Drake-et, sőt, el is játszotta már egy rajongói kisfilmben, de a sokáig tologatott Uncharted moziban sem övé lesz a főszerep, hanem Tom Hollandé. Álmodozni azért lehet, ahogy Jarkan is tette, akinek az alábbi deepfake videót köszönhetjük.

Hirdetés

Az Uncharted 4: A Thief's End egyik jelenetében vágta be a színész arcát az eredeti helyére, és nem is lóg ki nagyon. A hang azért még Nolan Northhoz tartozik, akinek színészi játékával egyébként nincs semmi probléma.

A Naughty Dog mostanában a The Last of Us Part II befejezésével volt elfogadva, és ha lesz valaha újabb Uncharted játék (jó esély van rá egyébként), valószínűleg Drake nélkül kalandozhatunk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)