Hirdetés

Uncharted - Nathan Drake a polcodon pózol

|

A Diablo 3 és a Tomb Raider-sorozat után az Uncharted főhősét formázta meg a Sideshow.

Hirdetés

A gyűjthető figurák készítésével foglalkozó Sideshow ismét a videojátékok világából választott magának egy karaktert. A Sixth Scale sorozat legújabb tagja Nathan Drake, ahogy az Uncharted 3 első traileréből emlékezhetünk rá.

A szobor tizenkét hüvelyk magas, ami kicsivel több, mint harminc centiméter, a súlya pedig valamivel az egy kilogramm alatt van. Egész sok kiegészítő is van a csomagban: a figura és a talp mellett van egy gépfegyver, behajtható tussal és kivehető tárral, egy pisztoly, szintén tárral, egy fegyvertok, egy fegyveröv, karóra, térkép, egy nyakbaakasztó, rajta Francis Drake gyűrűjével, és egy pók.

Emellett lecserélhetjük Drake kezeit is, így akár ujját a ravaszon is tarthatja, kezét ökölbe szoríthatja, vagy szimplán nyitott tenyérrel is tarthatja. Nem mehetünk el említés nélkül a figura ruházatának minősége és részletessége mellett sem.

Az ing és a nadrág kézzel készült, ez utóbbiban még öv is van egy lópatkós csattal. És hogy minél jobban megközelítsék a trailerben látott külsőt, nem maradhatott el az arab stílusú kendő, a shemagh sem.

Aki szeretne egyet a polcára állítani, annak viszont rossz híreim vannak: a figura ára százhatvan dollár, és már csak a pókot nélkülöző normál kiadásból maradt, abból is kevesebb, mint húsz darab.

Ti milyen karakter szobrát látnátok szívesen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)