Hirdetés

Nathan Fillion játszhatja Nathan Drake-et az Uncharted filmben

|

A színész egy bejelentésre utalgat hivatalos instagramján.

Hirdetés

Egy ideje készül, de látszólag csak nagyon kicsiket halad az Uncharted film. Most valami nagy előrelépés történhetett.

Hirdetés

Ha megvan a főszereplőt játszó színész, nagy baj már nem lehet. Nathan Fillion jelezte néhányszor, hogy vevő lenne a szerepre, most pedig megosztott egy képet a rapper Drake-ről, és odaírta mellé, hogy "Sic Parvis Magna. 7/16/18"

Sic Parvis Magna. 7/16/18

A post shared by Nathan Fillion (@nathanfillion) on

Aki találkozott az Uncharted játékokkal, annak ez a mondat biztosan ismerős. A mellette lévő dátum július 16., jövő hétfő, akkor bizonyára kiderül, mit rejt az üzenet.

A San Diego Comic-Con a nyakunkon van, jövő hétvégén zajlik majd, ha valahol, ott biztosan mindent megtudhatunk. Arra is kíváncsiak vagyunk, mi történt azzal, hogy Tom Holland játssza az ifjú Nathant, bár az, hogy az idősebbet meg Fillion alakíthatja, ezt nem zárja ki. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)