Hirdetés

Uncharted rajongói filmet készítettek, Nathan Fillion a főszereplő

|

Már meg is nézhetitek egy nagyjából negyedórás rajongói kisfilmet.

Hirdetés

Pár napja Nathan Fillion belengette, hogy nagy bejelentése készül az Uncharted szériával kapcsolatban. Akkor még azt hittük, hogy végül tényleg ő kapja meg a régóta húzódó hivatalos Uncharted mozifilm főszerepét, de végül nem erről van szó. A jelek szerint ő sem bírt tovább a várakozást, és végül egy rajongói filmben vállalta el Nathan Drake szerepét. 

Hirdetés

Ez történik, ha nem sikerül belátható időn belül tető alá hozni egy projektet. A Sony Uncharted filmjénél jönnek és mennek a potenciális rendezők és írók, Nathan Fillion pedig hiába várta azt a bizonyos telefont, hogy felkérjék főszereplőnek (legutóbb, nagyjából egy éve arról hallottunk, hogy egy előzményfilmet kapunk majd Tom Holland főszereplésével, és Shawn Levy rendezésében). Ezalatt viszont szépen összeállt egy rajongói alkotás terve. Brian Ungar rendezői felügyeletével készült el a rajongói Uncharted film, amelyben Nathan Fillion a főszereplő. A közkedvelt széria főhőse mellett Sully és Elen is feltűnik a rövidfilmben, bökjetek rá gyorsan a lejátszás gombra és nézzétek meg!

Hogy tetszett nektek Nathan Fillion mint Nathan Drake?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)