Hirdetés

Állítólag a Naughty Dognál még senki nem olvasta az Uncharted-film forgatókönyvét

|

Neil Druckmann a Twitteren kifejtette, hogy semmi közük az Uncharted filmhez, de még a forgatókönyvet sem olvasták.

Hirdetés

Nem egyszerű történet az Uncharted-sorozat megfilmesítése. Több, mint tíz éve várják a rajongók, hogy a méltán népszerű franchise-t bővítsék egy mozival, de sem a forgatókönyvvel, sem a színészek és a rendező kiválasztásával nem haladtak igazán.

Jelenleg egy biztos: Joe Carnahan befejezte az Uncharted-mozi forgatókönyvét, így megkezdődhet a forgatás. Az író állítása szerint nagyon jó visszajelzéseket kapott - Nolan North szinkronszínésztől, Nathan Drake megszemélyesítőjétől, de még a Naughty Dogtól is, így nagyon bizakodó a filmadaptációval kapcsolatban. A fejlesztőcsapatnak viszont más a véleménye.

Neil Druckmann, a Naughty Dog kreatív igazgatója Twitteren reagált Carnahan állításaira. Kijelentette, hogy a cégnél még nem is olvasták a forgatókönyvet, és fogalmuk sincs az egész film történetéről, vagy egyáltalán a produkcióról. 

Elég érdekes szituáció, remélhetőleg nem emiatt fog csúszni még inkább a várva-várt Uncharted mozifilm.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)