Hirdetés

Az egyik amerikai kosárcsapat az NBA 2K20-ban folytatja meccseit

|

A koronavírus miatti óvintézkedésként az NBA felfüggesztette a bajnokságot, a Phoenix Suns így a 2K Games játékában bonyolítja le mérkőzéseit, melyeket Twitchen bárki követhet.

Hirdetés

A koronavírus terjedése nemcsak a filmpremierek, forgatások és rendezvények lebonyolítását akadályozza, hanem a sporteseményekét is. Időközben lemondták a Forma-1 szezonnyitó futamát, de korábban már az NBA és jó pár nemzet futballszövetsége is bejelentette, hogy felfüggesztik a mérkőzéseket. Az amerikai kosárlabdaliga egyik csapata azonban megoldást talált, hogy mégis szórakoztathassák meccseikkel a rajongókat.

Hirdetés

A Phoenix Suns csapata Twitteren jelentette be, hogy az NBA 2K20 játékban szeretnék lefolytatni az idényre kitűzött meccseiket, melyeket Twitchen közvetítenek is. Az első meccsük már le is ment a hivatalos csatornájukon, ugyanis a Dallas Mavericks-szel tervezett mérkőzésüket előrehozták. 

Persze az itt elért eredményeik semmit nem nyomnak a latba a  hivatalos liga tekintetében, de mindenképp elismerésre méltó, hogy legalább egy ilyen kiskaput találtak arra, hogy valamilyen módon szórakoztassák a rajongótáborukat. 

Egyébként az NBA 2K20 sem mentes a koronavírus okozta fennakadásoktól, hiszen nemrég egy komoly hibát fedezhettek fel benne a játékosok, ugyanis a valós meccsek elmaradása miatt a játék összeomlik a MyLeague módban. Emiatt viszont csak mérsékelten ildomos ostorozni a fejlesztőket, mert ők sem láthatták előre a világjárványt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)