Hirdetés

Ilyen az NBA Jam lángoló kosárlabdája a valóságban

|

Szeretjük, ha videojátékos témában kísérletezik valaki, a Rooster Teeth pedig igazán jó ebben: a játékmítoszokkal foglalkozó Immersion című videósorozatuk legújabb részében az NBA Jam lángoló labdáját vizsgálják meg a valóságban.

Hirdetés

A Rooster Teeth korábban olyan videókkal foglalkozott a kifejezetten a videojátékokra fókuszáló videószáriájában, mint a Surgeon Simulator vagy éppen a Resident Evil, most viszont sportosabb vizekre eveztek és az NBA Jamet szemelték ki maguknak. 

Legújabb - szokásukhoz híven őrült - videójukban arra keresik a választ, hogy milyen lenne az NBA Jam egyik legemlékezetesebb eleme, a lángoló kosárlabda a valóságban. Ebben a kísérletben az Achievement Hunters csatorna két tagja, Gavin Free és Michael Jones volt a segítségükre, őket öltöztették tűzálló ruhába és gumicementtel vontak be néhány lasztit. Afféle Mythbusters-utánérzés és több ilyenre lenne szükség. 

A kísérletet ti is megleshetitek a fenti videón és érdemes is: ha nem az NBA Jam kedvéért, akkor azért, hogy lássátok milyen egy igazi tűzről pattant kosaras. Ne próbáljátok ki otthon, kicsit fájhat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)