Hirdetés

Ne próbáld ki otthon: ez a srác Wii perifériákkal szerelte fel a saját autóját

|

A TikTok tartalomgyártó el is nevezete gyorsan a Miatáját Wiiatának.

Hirdetés

Alapvetően senkinek sem tanácsolnánk, hogy a kormánykerekét lecserélje egy Wii Mario Kart kormányra, de ez nem állította meg Tyler Atkint sem. A TikTok tartalomgyártó megfogta a műanyag apróságot, és a megfelelő modifikációk után felcsapta azt a régi kerék helyére.

Ez persze csak egy folyamata kezdete volt. Ugyan azt maga Tyler is bevallotta, hogy így vezetni borzalmas volt, de a rajongók kedvéért újabb átalakításokba kezdett. Nemrég lecserélte a váltóját egy Wii Nunchukra, pár nappal utána, pedig a szőnyeget cserélte ki a Wii Fit yoga szőnyegével. Két nappal később a kézifék lett a modding túra áldozata, aminek helyére egy Wii baseball ütő került. 

Hirdetés

Az utolsó lépés a rádió lecserélése volt. A nézők azt tanácsolták, hogy cserélje ki a rádió egységet egy Wii konzolra, aminek Tyler neki is fogott. 

@ttptng Replying to @ask_me_why_productions SOOO MANY OF YOU HAVE BEEN WANTING TO SEE THE WII CONSOLE IN THE RADIO, SO HERE WE GO!!🤯🤯 #fyp #foryou #foryoupage #wiiata #games #miat #yata #gaming #nintendo #mario #racingsim #trending #consolegaming #cargaming #mariokart #wii #nintendowii #wiisports #wiibowling #mariokartwii ♬ All The Way Up(Remix) - 笑匠&音源&十八闲客

A folyamat nem volt egyszerű, de nem is bizonyult megoldhatatlannak, így már aztán tényleg egy Nintendo verdában érezheti magát az ember minden szempontból. Utcai forgalomba remélhetőleg nem megy majd vele, de a munka kalapemelést érdemel. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)