Hirdetés

Ne számítsatok túl komoly Fallout tévésorozatra

|

Az Amazon Fallout-feldolgozásán dolgozó egyik producer elmondása szerint egészen új élményt nyújt majd a sorozat.

Hirdetés

Még tavaly nyáron jelent meg egy sajtóközlemény, hogy az Amazon, a Westworld sorozat kitalálói és a Bethesda közreműködésében készül majd egy Fallout sorozat, azóta viszont nem sokat hallottunk a projektről.

Ez nem jelenti, hogy a háttérben ne folyna a munka, ennek kapcsán nemrég az egyik producer, Lisa Joy egy rövid hangulatjelentést adott a poszt-apokaliptikus sorozatról.

Hirdetés

Joy nemrég a Collidernek adott egy interjút első projektje kapcsán, ahol egészestés filmet rendezett és írt, ez a nemrég debütált Reminiscence Hugh Jackman főszereplésével. A filmes szakembert kérdező újságíró viszont becsempészett egy rövid kérdést arról is, mit árulhat el a készülő Fallout-sorozatról, amire ugyan nem kaptunk bő lére eresztett választ, az azért kiderült, hogy közel sem csak drámai elemek kapnak majd helyet a forgatókönyvben.

"Egy gonzo, őrült, vicces kaland lesz és egy akkora mindfuck, amit korábban még nem láttál. Elég menő."

- mondta tömören Joy. Ha engem kérdeztek, ez alapján kicsit az új The Suicide Squad hangulata sejlik fel, ahol minden finomkodás nélkül vegyül a brutalitás (ami az atomháború utáni világban teljesen érthető), a humor és sok más váratlan elem.

Szerintetek milyen irányba kellene elvinniük az alkotóknak a Fallout tévésorozatot?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)