Hirdetés

Need for Speed film - megkezdődött a forgatás

|

Bár még mindig nem száz százalék, hogy az NFS franchise új tagja valóban a vászonra kerül, jó jel, hogy a stáb már elkezdte a munkálatokat.

Hirdetés

Miután a Dreamworks megszerezte a Need for Speed film elkészítésének jogait, élve ezzel a különleges lehetőséggel el is kezdte forgatni a filmet, méghozzá a Georgia állambeli Maconben.

Nemrég kaptunk pár képet és egy videót az előkészületekről, Michael Keaton is leszerződött, úgyhogy jó irányba tart a közel 20 hónap múlva mozikba kerülő alkotás születése. Keaton mellett a Breaking Badből ismert Aaron Paul is főszerepben díszeleg, de más sztárok is közreműködnek abban, hogy egy adrenalinban tocsogó, verdákkal, csajokkal és keményfiúkkal teli filmet láthassunk viszont a mozikban. Hiszen mindig is erről szólt az Need for Speed széria, nemde? Az alábbi videó a bizonyíték arra, hogy a filmet Macon utcáin forgatják, ha nekünk nem hisztek, higgyetek a helyi híradónak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)