Hirdetés

Need for Speed film - akció és autósdráma az új trailerben

|

A várakozásokkal - és jó szokásokkal - ellentétben a Need for Speed film trailerétől nem akarod kikaparni a szemed.

Hirdetés

A videojátékokból készült filmek a lehető legritkábban sikerülnek elfogadhatóra és szinte példátlan, hogy valamelyik egyenesen jó lenne

A Need for Speed film a trailer alapján egyértelműen az elfogadható kategóriát lőtte be magának és a kis kedvcsináló alapján még az is lehet, hogy megér egy mozijegyet. Hangsúlyozom, lehet. A történet a "Hogyan csinálj filmet gyors kocsikkal for dummies" című könyv első fejezetét dolgozza fel; átvertek, megölték valakimet, ezért most addig versenyezek, amíg újra minden rendben nem lesz. 

A Breaking Badből ismert Aaron Paul (aki bizonyos szögből egy fiatal Lars Ulrich) játssza a főszerepet és bár az ilyen filmeknél elvárható, hogy egy ponton Vin Diesel kidugja a fejét egy Dodge Charger ablakán, a srác nem tűnik rossznak, ugyanakkor valószínűleg a Need for Speed filmet nem színészi játék hordja majd ki lábon.

A Need for Speed film valamikor 2014-ben érkezik a mozikba, de addig sem maradtok autóverseny nélkül, mert a Need for Speed: Rivals megjelenése már csak napok kérdése. Ti mit szóltok a filmhez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)