Hirdetés

Need for Speed film - mennyibe került elkészíteni?

|

A Wall Street Journal közzétette, hogy a Need for Speed film elkészítéséhez mennyit kellett beáldoznia a Dreamworksnek. Érdekes a végösszeg.

Hirdetés

Mindig érdekes belegondolni abba, hogy egy-egy filmnél milyen elképesztő pénzmennyiség cserél gazdát. De mennyibe kerül egy adaptáció manapság?

Nos, általánosat nem tudunk mondani, de a Wall Street Journal úgy értesült, hogy a Need for Speed film 66 millió dollárból készült el. Ezzel az e héttől vetített mozi lett a Dreamworks legdrágább projekjte, de még mindig kevesebbe került, mint a többi hasonló kaliberű vetélytárs. A kritikusok nem dícsérték túl, sőt, zömmel negatívan nyilatkoztak róla, de legalább Aaron Paul megtette, amire az adott keretek között lehetősége volt.

Ti láttátok már, vagy tervezitek megnézni a hétvégén? Mit vártok tőle?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)