Hirdetés

Need for Speed film - így lett játékból mozi (videók)

|

Már a kanyarban van a Need for Speed mozi premiere, ennek örömére három videót is tudunk mutatni róla.

Hirdetés

Alig több mint egy hét múlva, pontosabban március 13-án vetíteni kezdik a hazai mozik a Halálos Iramban franchise legnagyobb kihívóját, a Need for Speed filmet. Scott Waugh (Act of Valor) rendező nagyon bízik abban, hogy a nézők értékelik majd a kevesebb CGI-t és a több kaszkadőri munkát, de hogy pontosan mire is számíthatunk, azt három videó hivatott bemutatni.

Egy adaptáció esetében az első és talán legfontosabb szempont, hogyan lesz az alapanyagból egész estés alkotás, amire a következő "A videojátéktól a mozifilmig" című feliratos összeállítás kíván válaszolni:

Waugh maga is kaszkadőr, ezért biztosak lehetünk benne, hogy nem veszi félvállról a színészek biztonságát, bár Aaron Paul és Dominic Cooper is azt nyilatkozták, hogy amennyi veszélyes feladatot csak lehetett maguk végeztek el. Persze az alábbi videóban látható üldözéseknél nem fogadnánk rá, hogy valóban ők ülnek a volánnál:

Akárhogy is készült a Need for Speed mozi, a benne szereplő színészeket (Aaron Paul, Dominic Cooper, Kid Cudi, Imogen Poots és Michael Keaton) magával ragadta az életérzés, és nyilván az a cél, hogy a nézők se maradjanak ki a buliból. Egy magyar nyelvű előzetes is segít ebben egy kicsit:

Mi a véleményetek, megér egy jegyet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)