Hirdetés

Need for Speed Heat - ezekkel a csukákkal úgy driftelhetsz, mint a játékban

|

Legalábbis a Puma ezt állítja. A cipő nem néz ki rosszul, de komoly kétségeink vannak afelől, hogy valóban jobb ezt viselve játszani a Heatet.

Hirdetés

A Puma és az EA összeálltak, hogy megalkossák a Hi OCTN x NFS csukát, avagy egy kemény gyorsulásra tervezett cipőt, ami a hivatalos közlemény szerint úgy tapad az utakra, mint a széles autógumi, és így biztos irányítást garantál. Ami, feltételezem, egy jó dolog cipők esetében.

Hirdetés

A Need for Speed Heat kreatív vezetője, Riley Cooper szerint egy olyan partnerrel szerettek volna együtt dolgozni, amelyik megérti, hogy mennyire fontos az önkifejezés. Szerinte ez a sorozat egyik legfontosabb része, és bár a cipőket nem lehet tuningolni vagy egyéni változtatásokkal kérni, mégis úgy érzi, hogy ebben a Puma volt a legjobb partnerük.

Oké, a bűnrossz marketing szöveget félretéve látható, hogy azért ez egy egész laza csuka, amiről el tudnám képzelni, hogy hordjam a mindennapokban. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)