Hirdetés

Need for Speed Heat tesztek - több neonfény, mint csillogás

|

Az első értékelések alapján egy a Paybacknél sokkal jobb játékot kaptunk, de nem lett minden tökéletes.

Hirdetés

Néhány napja elérhető az Origin Access és EA Access előfizetők számára a Need for Speed Heat 10 órás próbaverziója, melynek köszönhetően bárki a teljes ár kifizetése nélkül kiderítheti, neki való-e a játék vagy sem. 

Hirdetés

Ma megjelent a teljes verzió is, vele együtt pedig az első tesztek. A játék PS4-es változata 13 értékelés után 74 ponton áll a Metacritic-en, az Xbox One-os pedig 7 pontszám alapján 75-ön: Akik alacsonyab pontot adtak rá, azzal indokolták, hogy a sztori unalmas, a vezetési modell pedig túlságosan le van egyszerűsítve, és voltak már jobb megoldások a műfajban, de abban mindenki egyetért, hogy a látvány gyönyörű, és a tuningolás is szórakoztató. Páran a grindolás szükségességét emelték még ki negatívumként. A világot nem váltja meg, de nem is fog akkora csalódást okozni, mint a Payback. Íme néhány pontszám a nagyobb oldalaktól:

Gamesradar+ - 3,5/5
Harcore Gamer - 4/5
IGN - 8.0/10
Stevivor - 7/10
Tech Advisor - 3/5
USgamer - 3/5
VG247 - 4/5

Ahogy megérkezik a sajtópéldány, mi is nekiesünk, addig mondjátok el ti, mik a tapasztalataitok, ha vannak már.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)