Hirdetés

Need for Speed mozi - szomorúbb, mint a Titanic

|

Elképesztően drámai, Aaron Paul annyira elszántan és szomorúan néz sokszor előre, hogy az ember legszívesebben szólna Mr. White-nak, vigye már vissza metamfetamint főzni.

Hirdetés

Legutóbb még a Need for Speed mozi forgatásáról mutattunk részleteket, de most már az első trailer is itt van, hogy kedvet csináljon ehhez a furcsa ötlethez.

Nyilván van az emberben egy egészséges "akkor most ezt kivárom, hogy mi lesz, mert elég furcsán hangzik" érzés, ha belegondol abba, hogy milyen is lehet egy Need for Speed film, de már nem kell találgani, íme a válasz: drámai, látványos, súlyos.

Most vagy az van, hogy az előzetes kerít túl nagy feneket a nitro-popcorn életérzésnek, mintha több akarna lenni puszta aszfaltbetyárkodásnál, vagy tényleg ennyire komolyan vette most magát Aaron Paul és az egész gárda, de az egész összhatás olyan furcsa, nem? Vagy csak én érzem magam kényelmetlenül ettől a Need for Speed pátosztól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)