Hirdetés

Néhány héten belül jönne a PlayStation Showcase?

|

Egy megbízható szivárogtató arra utalhat, hogy a Sony már gőzerővel készül a saját bemutatójára.

Hirdetés

Továbbra is zajlik a 2021-es E3, ami valószínűleg az Xbox & Bethesda Games Showcase ütős prezentációja miatt lesz emlékezetes. Annál is inkább, mivel a nagy rivális Sony 2018 óta nem vesz részt az eseményen, az expó helyett saját szervezésű műsorral csapva hírverést az újdonságainak.

Tavaly ez a PS5 Showcase Event volt, amit az eredeti júniusi időpontot módosítva végül szeptemberben tartottak meg. Egy többször is megbízhatónak bizonyult szivárogtató viszont most arra utalhatott, hogy idén már a nyár során lezajlik a Sony PlayStation Showcase néven emlegetett esemény.

Hirdetés

Az értesülés a PlayStation Studiosnak szentelt ResetEra-fórumon bukkant fel, és a Navtra nevű felhasználótól származik. Ő az, aki korábban sikerrel tippelte meg a Stranger of Paradise - Final Fantasy Origin érkezését és a Spider Man: Miles Morales cross-platformos debütálását is.  

Navtra most egy, a Final Fantasy XVI bemutatóját feszegető kérdésre válaszolva írta, hogy néhány héten belül megmutathatják a játékot, ami egy nagyobb Sony-eseményre utalhat. Ezt a pletykát fűti az is, hogy a Resetera egy másik felhasználója májusban szintén arról posztolt, hogy valamikor júniusban jön a PlayStation Showcase, ahol a God of War 2 trailerét is megmutatják.

"100%, hogy a Sony tart valamiféle eseményt, vagy bemutatót a nyár során. Pontosan tudom, hogy a GoW trailerével készülnek rá. Azt hiszem, valamikor júniusban lesz."

-írta a hozzászólás, amit szerzője azóta úgy finomított, hogy ő csupán arról tudott, hogy a Sony tervez valamit, de ezt is csak hónapokkal korábban szerzett információkra alapozva állította.  

Mindent összevetve tehát nagyon képlékeny talajon állnak a PlayStation nyári eseményével kapcsolatos spekulációk, a júniusi show-ra pedig kifejezetten halványak az esélyek. A nyár vége azonban még odébb van, így bármi megtörténhet.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)