Hirdetés

Neil Druckmann a The Last of Us tévésorozat egyik rendezője lesz

|

A játékok megálmodója nem csak az HBO adaptáció forgatókönyvében segít be, hanem a rendezői székbe is beül majd egy-egy epizód erejéig.

Hirdetés

Azt már viszonylag tudni lehet, hogy Neill Druckmann és a Csernobil sorozatért felelős Craig Mazin közösen írják az HBO The Last Of Us adaptációjának forgatókönyvét, illetve már a szereposztásra is fény derült, viszont eddig nem volt sok konkrétum arra vonatkozóan, hogy ki ül majd a rendezői székben. Most végre előkerült egy dokumentum, amelyből ez is kiderül.

A DGC (Directors Guild of Canada, vagyis a Kanadai Rendezők Céhe) révén derült ki, hogy a sorozat rendezője többek között Neil Druckmann lesz, aki a játékokat is rendezte.

Hirdetés

Persze nem ő lesz az egyedüli rendező (tévésorozatoknál egy nem túl gyakori), mellette feltűnik még Craig Mazin, Peter Hoar, Kantemir Balagov és Jasmila Zbanic neve is, de az biztos, hogy legalább egy-két epizód erejéig is ő kipróbálhatja majd, hogy milyen rendezni ebben a nagyon eltérő médiumban.

A többi rendező miatt sem kell aggódni, Peter Hoar többek között a Daredevil és az Esernyő Akadémia epizódjaiból is többet megrendezett, Craig Mazint pedig ugye már jól ismerjük a zseniális Csernobil révén, ahol író és rendezőként is tevékenykedett.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Egyelőre még mindig nincs pontos megjelenési dátuma a The Last of Us sorozatnak, de az eddigiek alapján nagyon valószínű, hogy legkorábban már csak jövőre nézhetjük meg az első epizódokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)