Hirdetés

Neil Druckmann egy poszterrel vetítette előre, mire számíthatunk a The Last of Us sorozat második évadában

|

Akik játszottak anno a The Last of Us Part II-val, azok pontosan tudják, hogy mindez mit is jelent.

Hirdetés

Ezen a hétfőn bizony már nem kapott új részt az HBO Max-féle The Last of Us tévésorozat, múlt hétfőn a kilencedik epizóddal véget ért az első évad. Azt viszont már tudjuk egy ideje, hogy a sztori folytatódik, meg fogjuk kapni a második évadot, sőt elvileg több szezonon keresztül mesélik majd el a második videojáték, a The Last of Us Part II történetét. 

Az eredeti játékok alkotója, Neil Druckmann kivette a maga részét a sorozat készítésében is, most pedig egy új tweettel kezdte el hangolni a rajongókat a folytatásra. Ha még nem játszottatok a The Last of Us Part II-val, akkor figyelmeztetünk benneteket, hogy spoilerek következnek!

Hirdetés

Druckmann tweetjében ugyanis egy olyan plakát látható, amelyen egy izmos kéz egy kalapácsot tart. A laikusok nem is gondolnák, hogy ez bizony egy nő keze, egésze konkrétan azé az Abbyé, aki kulcsfontosságú szereplő lesz a második játékban, olyannyira, hogy a kaland nagyjából felénél még az irányítást is át kell vennünk felette.

Egyelőre nem tudjuk, ki fogja a sorozat második évadában eljátszani Abbyt, úgyhogy csak bízhatunk abban, hogy az HBO illetékesei nem vallanak kudarcot a casting terén. Eddig jól ment nekik a dolog, szóval minden adott ahhoz, hogy a folytatásban se hibázzanak. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)