Hirdetés

Neil Druckmann ezzel a Marvel-karakterrel csinálna szívesen új játékot

|

Nem is egyhez amúgy, sőt, egy legendás videojáték franchise-on is örömest dolgozna.

Hirdetés

Tételezzük fel, hogy Neil Druckmann, a The Last of Us kreatív rendezője és írója már meglévő IP-hez készítene új játékot - vajon mely franchise-nak látna neki?

Nos, pont ezt kérdezték meg a minap Twitteren a Naughty Dog társelnöki pozícióját is betöltő Druckmanntől. Íme, ez az öt cím jutott először az eszébe:

1. Megtorló
2. Half-Life
3. Szellemlovas
4. Hotline Miami
5. Cowboy Bebop

Hirdetés

Aki kíváncsi rá, egyébként idáig hat fontosabb önálló játékot kapott a Marvel antihőse, mármint Megtorló, legutóbb 2009-ben PlayStation 3-ra, The Punisher: No Mercy címmel.

Azért kellett az előbb pontosítanunk, mert a képregénykiadótól Szellemlovas is figyelemreméltó helyet foglal el Druckmann kívánságlistáján, bár lehet, hogy a legtöbbeket így is egy, az ő istápolásában készülő Half-Life mozgatna meg a leginkább.

Mint írtuk azonban, csak elméleti síkon merült fel a kérdés - bár ez nem azt jelenti, hogy Druckmannék épp ne ügyködnének semmin sem, sőt, a napokban ő maga posztolt stúdiója nyitott pozícióiról, mondván, "valami nagyon menőn" dolgoznak.

A Megtorlóról mostanság a netflixes Marvel-hősök esetleges MCU-béli visszatérése, illetőleg a január eleji capitoliumi zavargások kapcsán cikkezett a világ apraja-nagyja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)