Hirdetés

Neil Druckmann letudta a maga részét a The Last of Us tévésorozat forgatásából

|

A Naugthy Dog kreatív igazgatója nagyon elégedett a stáb munkájával.

Hirdetés

Gamer szemmel az egyik legjobban várt sorozat kétségtelenül a The Last of Us adaptációja, amely Pedro Pascal és Bella Ramsey főszereplésével készül az HBO szárnyai alatt.

A széria premierdátuma sajnos továbbra sem ismert, hiszen az első hivatalos képet is csak szeptemberben osztották meg velünk a készítők. Most azonban egy örömteli fejleményről számolhatunk be, ami arról árulkodhat, hogy jól haladnak a munkálatok.

Hirdetés

Neil Druckmann, a játékot fejlesztő Naughty Dog kreatív igazgatója (és társelnöke) ugyanis a Twitteren jelentette be, hogy számára véget ért a kanadai forgatás. Druckman társíróként és néhány epizód rendezőjeként vesz részt a sorozat elkészítésében, így kifejezetten biztató, hogy búcsújában "a világ legjobb TV-stábjaként" jellemezte a szérián dolgozó csapatot, megköszönve a szenvedélyes munkájukat.

A nyáron indult forgatás tényleges befejezése ugyanakkor még messze lehet, a kanadai művészeket tömörítő szakszervezet, az IATSE 212 vezetője ugyanis korábban elárulta, hogy a The Last of Us stábja 12 hónapot tölt Albertában, így 2022 júniusa környékén várható az utolsó képkockák rögzítése.

Mi persze türelmesek vagyunk, ha cserébe az alapanyaghoz méltó feldolgozást kapunk, amiben segíthet, hogy a 10 részesre tervezett sorozat 1-1 epizódjának elkészítése állítólag 8 számjegyű, azaz 10 millió dollár feletti összegbe kerül majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)