Hirdetés

Neill Blomkamp továbbra is szeretne Halo filmet rendezni

|

A District 9 rendezője egyszer már kapott egy lehetőséget, de akkor a körülmények sajnos nem engedték, hogy kibontakozzon. Nem akarja feladni.

Hirdetés

Néhányan biztosan emlékeztek még rá, hogy az előző évtizedben a Microsoft próbálkozott azzal, hogy elkészítsen egy Halo filmet. A cégnek igen komoly neveket sikerült meggyőznie, a producer Peter Jackson lett volna, a rendezői székbe pedig nem mást, mint a zseniálist District 9-ért felelős Neill Blomkampot ültették.

Sajnos ez a projekt elég hamar szétesett, így végül Blomkampnak nem volt rá lehetősége, hogy elkészítse a filmet, viszont a rendező egy Reddit AmA (Ask Me Anything) keretében elárulta, hogy bármikor szívesen folytatná:

"Imádom a Halo-t, még mindig. De úgy tűnik, hogy egyelőre nincs nagy szerencsém a már meglévő franchise-ok filmmé adaptálásában. Hogy szeretem a világot? Master Chiefet? A Reachet, a Kolóniákat, a Floodot, a Covenantot? IGEN. Hogy fogok-e filmet rendezni abban a világban? Valószínűleg nem. Egyelőre nem ajánlotta fel senki."

Nagy kár, mert Blomkampnak jó érzéke van a sci-fihez és a lelkesedéséből úgy tűnik, hogy ha valaki, akkor ő hajlandó lenne tisztelettel állni a világhoz és nem feltétlenül szabná a Hollywood-i igényekhez. Persze nincs feltétlenül minden veszve, hiszen a franchise rendezője, Frank O'Connor nemrég azt írta a Twitteren, hogy szívesen dolgoznának együtt újra Blomkamppal, szóval nem feltétlenül azért nem keresték meg, mert nem bíznak benne.

Reménykedünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)