Hirdetés

Nekromanciával bénáznak és sárkány elől menekülnek a Dungeons & Dragons: Betyárbecsület hősei az új magyar szinkronos előzetesben

|

Aki drámai hangvételű Dungeons & Dragons adaptációról álmodott, az kénytelen lesz továbbiakban is gyakorolni a türelem neme erényét.

Hirdetés

Nem tudom eldönteni, hogy mit is gondoljak a Jonathan Goldstein és John Francis Daley forgatókönyvíró-/rendezőpáros (Vakáció, Éjszakai játék) filmjéről. Az eddig kiadott trailerek alapján senkinek sem lehet kétsége afelől, hogy D&D köntösbe öltöztetett akció-vígjátékot kapunk, és az egész olybá tűnik, mintha kezdő szerepjátékosok első partija elevenedne meg a szemünk láttára.

A Edgin (Chris Pine) vezette (ez talán túlzás) kompánia mindenesetre teljesen alkalmatlannak tűnik arra, hogy képes legyen keresztülhúzni Thay vörös varázslóinak és magának Szass Tamnak, a nagy hatalmú lichnek a terveit.

Hirdetés

De azért megpróbálják, és mielőtt még eljutnánk a minden bizonnyal látványos CGI-csatába torkolló végkifejletig, még számos kaland vár rájuk, például nekromanciával feltámasztott holtakat kell szóra bírniuk fontos értesülésekért, a szabályok nem ismerete pedig - mint azt alant láthatjátok - egészen mókás pillanatokat tud szülni. Kár is titkolnom, hangosan felröhögtem, és azonnal eszembe jutott, hogy mennyit szerencsétlenkedtünk hajdanán mi is a haverokkal, amikor még teljesen új volt számunkra az asztali szerepjátékok világa.

Egyébként nem a március 30-án érkező Betyárbecsület a Paramount egyetlen Dungeons & Dragons projektje, készül ugyanis egy élőszereplős sorozat, amelynek várhatóan a rettegett Mélysötét lesz a helyszíne.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)