Hirdetés

Nektek feltűnt ez a Supernatural easter egg a The Last of Us Part II-ban?

|

A jelek szerint az Odaát két sztárját pont egy Comic Conon érte utol a világvége.

Hirdetés

Biztosan sokan belefutottatok már ebbe a Supernatural/Odaát easter eggbe, miközben a The Last of Us Part II-val játszottatok, de talán akad közöttetek olyan, akinek esetleg elkerülte a figyelmét.

Nemrég egy TikTok-felhasználó is posztolt a tévésorozatot érintő játékbéli kikacsintásról, így ahogy az lenni szokott, futott egy újabb kört az egész interneten a dolog, ennek tükrében pedig úgy gondoltuk, nem árt, ha mi is említést teszünk róla. 

Hirdetés

Az alábbi videóban pontosan bemutatásra kerül, hol és hogyan találhatjátok meg a szóban forgó easter egget, ami a Supernatural sorozat két főszereplőjéhez kapcsolódik. Nagyon úgy tűnik, hogy a játék világában is létezett Jensen Ackles (Dean Winchester a sorozatban) és Mischa Collins (Castiel az Odaátban), a két színészt pedig épp egy Comic Con kellős közepén érte a zombiapokalipszis. 

Nem akarom ellőni a poént, nézzétek meg az említett videót ti magatok:

@cringelizard

either that or this is misha’s corpse and he was carrying jensen’s letter when he died 🥺 ##spn ##spnfamily ##jensenackles ##mishacollins ##thelastofus2

♬ Creepy Music Box - One-Aloner

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)