Hirdetés

Nem csak a 20 éveseké a világ, ilyenek lennének a játékbeli hősök nyugdíjasként

|

A ráncok és az ősz hajszálak is jól állnak a kedvenc videojátékos karaktereinknek.

Hirdetés

Az internet egyik szépsége, hogy még azokra a kérdésekre is választ ad, amelyekről eszünkbe sem jutna, hogy bárki is feltette őket. Így van ez a videójátékos karakterek öregedése kapcsán is, hiszen sokakat meglephet, hogy mennyi művész, modder és kísérletező kedvű gamer fantáziáját mozgatta meg a téma.

A Leet.hu gyűjtésétől kedvet kapva mi is tettünk egy begyűjtőutat az online térben, ahonnan ráncos, megőszült, szottyadt bőrű alakokkal tértünk vissza, melyeket főként a DeviantArt népének, moddereknek és a FaceApp nevű öregítő alkalmazásnak köszönhetünk.

Hirdetés

Ami minket illet, nálunk Anthony Guebels Gordon Freemanje viszi a pálmát, de a moddal megöregített Franklin Clintont sem rossz, akiről nekünk valamiért egy sitcomos családapa jutott az eszünkbe. Ha pedig ti is találtatok valami jót, mindenképpen osszátok meg velünk a kommentekben.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)