Hirdetés

Nem csak virágot küldött a Bethesda a stroke-on átesett Skyrim-nagyinak

|

Shirley Curry egy csomó apróságot kapott a játék készítőitől. Természetesen a The Elder Scrolls hivatalos szakácskönyve is köztük volt.

Hirdetés

A skyrimes nagyiként elhíresült Shirley Curry az élő példa arra, hogy a videojátékok szinte kortól függetlenül bárkit képesek a képernyők elé szegezni.

Az idős gamer már közel egymillió feliratkozóval rendelkezik a YouTube-on, de népes rajongótáborának szomorú hírrel kellett szembesülni, amikor nemrég kiderült, hogy Curry agyvérzést kapott. Szerencsére úgy tűnik, nem lett komolyabb következménye a dolognak, hiszen Skyrim nyugdíjas kalandora már vissza is tért a kamera elé, igaz kedvenc játékát újra kell tanulnia, de ez legyen most a legnagyobb problémája.

Hirdetés

Curry több vloggal is jelentkezett már az eset óta, így derült ki az, hogy a Bethesda virágot küldött neki, illetve szép mennyiségű loottal is meglepte, amit egy újabb videóban mutatott be nekünk a skyrimes nagyi.

A prezentációt rögtön egy plüss Dragonborn figurával kezdte, aki látszólag pihe-puha kardjaival elég menő látványt nyújt. A meglepetések között lapult még a The Elder Scrolls V: Skyrim - Atmospheres hanglemez, két művészi rajz, egy pofás szimbólumokkal díszített sál, M'aiq the Liar Funko-figurája, valamint még skyrimes zoknik is kerültek a csomagba.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Sőt, a Bethesda még egy igazán testhez álló meglepetést is küldött a hivatalos The Elder Scrolls: The Official Cookbook Gift Set képében. Ez a franchise hivatalos szakácskönyvének extrákkal megpakolt kiadása, amiben a receptek mellett található még egy kötény is, hogy stílusosan lehessen elkészíteni a finom falatokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)