Hirdetés

Nem füstöl, és pingponglabdát sem lebegtet az Xbox Series X

|

Már korábban is sejtettük, hogy nem valódiak a videók, amiken elfüstölő Xboxokat látni, de most már biztosak lehetünk ebben.

Hirdetés

Valószínűleg kevesen veszik csalódottan tudomásul, hogy az Xbox Series X nem képes azokra a "trükkökre", amiket a napokban megjelent videókon láthattunk. Nem tudni még, van-e bármilyen probléma az első szállítmányokkal, de az egészen valószínű, hogy elfüstölni nem fognak, vagy ha mégis, nem úgy, ahogy a közzétett felvételeken.

Már kora délután is távolságtartóan írtunk ezekről, de később további anyagok jelentek meg, amik megmutatják, mennyire könnyű a füstölést reprodukálni. 

Hirdetés

Az Xbox Studio nevű, egyébként nem hivatalos Twitter-fiókon megjelent videóban azt láthatjuk, ahogy a készítője befújja a gép alján az e-cigi füstjét, ami értelemszerűen felfelé távozik.

A Microsoft közleményében elmondta, hogy minden, biztonsággal kapcsolatos jelentést komolyan vesz és megvizsgál, de termékei megfelelnek az iparági sztenderdeknek, sokszor felül is múlják azokat. Ettől függetlenül azért nyomoznak, hogy valódi-e a füstölés problémája, de valószínűleg negatív lesz az eredmény.

Emellett kering egy kép arról, hogy az Xbox Series X-ből kiáramló levegő képes egy pingponglabdát lebegtetni, de feltehetően ehhez sincsenek meg a szükséges feltételek, és nem véletlen, hogy nem videó demonstrálja ezt. Mi is kipróbáltuk, sikertelenül (muszáj volt, na), és bár az alábbi videót nem mi készítettük, bizonyítja, hogy még az Assassin's Creed: Valhalla sem elég ahhoz, hogy egyáltalán egy tollat megemeljen a masina.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)