Hirdetés

Nem kell sokat várnunk az Injustice animációs film premierjére

|

A dátum már megvan, azonban a Warner Bros. továbbra sem adott ki trailert hozzá.

Hirdetés

Valószínűleg minden képregényrajongóban megfogalmazódott már egyszer, hogy mi történne akkor, ha Superman nem jóra használná erejét, hanem átállna a sötét oldalra, a NetherRealm Studios pedig két videojátékban meg is mutatta, hogy milyen lenne ez a forgatókönyv. Sokan szeretnék, ha megvalósulna a harmadik rész, azonban azt még be sem jelentették, így be kell érnünk egy adaptációval, amit durván másfél hónap múlva már nézhetünk is. 

Hirdetés

Ahogy azt pár hete írtuk, jön az Injustice animációs film, amely a verekedős játéksorozat első részének eseményeit és a képregényszéria első szezonját fogja feldolgozni. Olyan világ ez, ahol Joker fondorlatoskodása miatt bekattant és diktátorrá vált Superman, és a Batman által szervezett ellenállás vette fel vele a harcot, mígnem a Denevérembernek más univerzum hőseit is segítségül kellett hívnia. Izgalmas tehát a koncepció, amit nemsokára egy egész estés alkotásban fejt ki a Warner Bros. Animation. A legújabb hírek szerint október 19-én láthatjuk a végeredményt, a digitális boltokban, valamint a tengerentúlon 4K Ultra HD és Blu-ray kiadásokban.

Trailerünk egyelőre nincs hozzá (az októberi DC Fandome-on kapunk majd egy betekintést), de azt tudjuk, hogy a forgatókönyvet Ernie Altbacker (Batman: Hush, Justice League: Action) írta, a rendező pedig Matt Peters (Justice League Dark: Apokolips War). A karaktereket többek között olyan színészek szólaltatják meg, mint Justin Hartley (Superman), Anson Mount (Batman), Laura Bailey (Lois Lane), Kevin Pollak (Joker), Gillian Jacobs (Harley Quinn), Janet Varney (Wonder Woman) és Yuri Lowenthal (Mirror Master/Flash/Shazam). 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)