Hirdetés

Nem lesz olcsó, ha Rambo vagy John McClane szerepében játszanál a Call of Duty: Warzone-ban

|

A Warzone szezonközepi frissítése a '80-as évek akcióhőseit hozta el, de a teljes élményhez ki kell nyitni a pénztárcát.

Hirdetés

A Ubisoft bejelentése kapcsán nemrég arról értekeztünk, hogy egyre több a minőségi ingyenes játék, és arra, hogy hogyan lehet ezt úgy csinálni, hogy mindenkinek megérje, a Call of Duty: Warzone az egyik legjobb példa. Az Activision mindig ad valami újat azoknak is, akik nem akarnak költeni, de közben vonzó ajánlatokkal csábítja a vásárolni hajlandó játékosokat is.

A harmadik szezon új frissítése a '80-as évek két akcióhősét, John McClane-t és Rambót hozta el a játékba, a hozzájuk kapcsolódó csomagokat pedig egyenként 2400 CoD pontért, avagy 7000 forintért lehet feloldani.

Hirdetés

A karakterek mellé járnak skinek, kivégző mozdulatok és egyéb kiegészítők is, de ez akkor is soknak tűnik. Eddig úgy volt, hogy ha bekerült egy új karakter, bárki játszhatott a szerepében, legfeljebb skinekért kellett fizetnie (akár a boltból vásárolva, akár a Battle Pass feloldásával és kimaxolásával), most viszont nincs mód arra, hogy az, aki inkább az idejéből szánna a játékra, feloldja az akcióhősöket.

A két Tracer Pack ráadásul csak korlátozott ideig, egy hónapig lesz elérhető, maga a retro esemény pedig két hét múlva véget ér.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)