Hirdetés

Nem marad el a Budapest Comic Con és a PlayIT

|

A zenés-táncos rendezvényeket ugyan nem engedélyezte a kormány, de a kiállítás jellegű események megtarthatók.

Hirdetés

Ma jelentette be Gulyás Gergely a kormány döntését, mely szerint augusztus 15. után sem lehet olyan zenés-táncos rendezvényeket (koncerteket, fesztiválokat) tartani, amiken potenciálisan 500 főnél többen vesznek részt. A zeneipar képviselői érthető módon dühösek és szomorúak, és valószínűleg az sem javít a kedélyállapotukon, hogy a korlátozás bizonyos, hasonló tömegeket megmozgató rendezvényekre nem vonatkozik.

Hirdetés

A PlayIT Show 2020 és a Budapest Comic Con látogatói viszont örülhetnek: a két rendezvény mögött álló Meex bejelentette, hogy mivel a kiállítás jellegű rendezvények továbbra is megtarthatók, augusztus 10-én újraindul a jegyértékesítés. Dr. Müller Cecíliától is kértek állásfoglalást, mely ugyancsak megerősítette, hogy a novemberi eseményeket nem kell törölni vagy tovább halasztani. A szervezők azért különböző biztonsági intézkedéseket vezetnek be, melyekről a következő hetekben osztanak meg részleteket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)