Hirdetés

Nem rajong a közösség a Discord új dizájnjáért

|

Új logót, betűtípust, és grafikákat kapott a Discord felülete, de a népszerű csevegős alkalmazás felhasználói ennek nem igazán örülnek.

Hirdetés

Sokan azon gondolkoztak nemrég, hová meneküljenek a Discordról, ha a Microsoft kezébe kerül a csevegős platform, és ugyan ez a veszély egyelőre úgy tűnik, elhárult, így sem mindenki boldog az alkalmazás körüli fejlemények láttán. A Discord hatodik születésnapján, csütörtökön, egy új dizájnt, így új logót, fő színeket, szlogent és más grafikákat villantott, ami sokaknak nem igazán jött be.

A születésnapi blogposztban arra is hivatkoztak a platform üzemeltetői, hogy a régi logóból nehéz volt bármilyen új grafikai elemet készíteni, ugyanis nem volt szimmetrikus, illetve a körülötte lévő chatbuborékkal is nehéz volt mit kezdeni.

Hirdetés

Ezért a Clyde néven ismert emblémát kicsit újratervezték és kivették a keretéből, ennek eredményeképp pedig például különböző arckifejezéseket is tudtak adni a kontrollerre emlékeztető karakternek.

Úgy tűnik, sokaknak ez nem jelent vigaszt és egyáltalán nem tetszik nekik az új dizájn, a bejelentést megosztó Twitter-üzenetre adott válaszok közül például az egyik legnépszerűbb lett 13 ezer kedveléssel az, ami egy jól bejáratott mémmel egy nem túl tehetséges amatőr grafikus munkájának titulálja az új arculatot.

Az új külső hasonlóan meleg fogadtatásban részesült az r/discordapp subredditen is, többen voltak például, akik alternatívát ajánlottak és saját verziót készítettek a logóból, elsősorban a legkevésbé népszerűnek bizonyuló szöveges részt újragondolva. Ezek mellett jelenleg a legnépszerűbb posztok kivétel nélkül a logóváltásra reagáló mémek, amik vagy már most nosztalgiával gondolnak vissza a régi arculatra, vagy arra sürgetik a platform üzemeltetőit, hogy vonják vissza a változtatásokat.

Aztán vannak, amik egyszerűen a kukába valónak látják a grafikusok munkáját.

Ti mit gondoltok a Discord új külsejéről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)