Hirdetés

Nem sokon múlt, hogy a Resident Evil 4 remake-jét is láncfűrésszel játszhassuk

|

Az eredeti Resident Evil 4-hez készült egy meglehetősen rendhagyó kontroller, és a készítők ezt is feltámasztották volna a játékkal együtt.

Hirdetés

Nem sok játék jelenik meg úgy, hogy saját, egyedi kontroller is vásárolható hozzá, amihez meg mégis készül, ahhoz a DualSense-et vagy az Xbox Series X gamepadjét színezik át. Minden idők legbizarrabb kontrollerei között tarthatjuk számon a Resident Evil 4 Gamecube-os és PlayStation 2-es változataihoz kiadott láncfűrész kontrollereket, amik amellett, hogy jól mutattak, nem is voltak használhatatlanok.

A Resident Evil 2 Remake rendezője, Yasuhiro Ampo és a negyedik rész újrakiadásának producere, Yoshiaki Hirabayashi 80 villámkérdést kapott a Game Informertől, köztük egyet a láncfűrész-kontroller esetleges feltámasztásáról.

Hirdetés

Hirabayashi elmondta, hogy nekik is eszükbe jutott, viszont a teljes csapat minden erőforrását lefoglalta a játék fejlesztése, így ez most nem fért bele.

"Ha lehetőségünk adódik rá, talán majd máskor megpróbáljuk."

Az eredeti kontrollereket bontott állapotban 70 ezer, bontatlanul több százezer forinttól lehet megtalálni az eBay-en. A gyűjtők bizonyára örülnének, ha ennyiért teljesen újat kapnának.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)