Hirdetés

Nem találjátok ki, kinek a hangján szólal meg Sweet Tooth a Twisted Metal sorozatban

|

Arról a személyről van szó, aki szinkronizálta Bojack Horsemant és LEGO Batmant is.

Hirdetés

A Sony Pictures jó ideje tervezi már a Twisted Metal élőszereplős adaptációját, pár hónapja pedig végre beindult a projekt gépezete: márciusban derült ki, hogy a Rhett Reese és Paul Wernick (Deadpool, Zombieland) forgatókönyve alapján, Anthony Mackie főszereplésével készülő sorozat a Peacock streaming platformon fog kikötni. A klasszikus PlayStation játékokra épülő széria története a hivatalos közlemény alapján egy nagyszájú kezdő körül forog majd, akinek egy titokzatos csomaggal kell átkelnie a poszt-apokaliptikus pusztaságon, és szembe kell néznie őrült fosztogatókkal, valamint más veszélyekkel, például egy fagylaltos kocsit hajtó, eszement bohóccal. 

Hirdetés

Ez utóbbi lesz a Twisted Metal játékok jellegzetes karaktere, Sweet Tooth, akinek a szerepére még nem castingoltak senkit, ám a Variety jelentése szerint ez most megtörtént. A karaktert a szinkronveterán Will Arnett fogja megszólaltatni, aki olyan figuráknak kölcsönözte már a hangját, mint Bojack Horseman, LEGO Batman és a Tiny Tina's Wonderlands főgonosza, Dragon Lord. Sweet Tooth sorozatbeli változata egy "fergeteges és félelmetes óriás lesz, aki éppoly érzelmes, mint amilyen ravasz. A káosz szerelmese, ez a fenséges, dühöngő gyilkos örökké mosolygó bohócmaszkot visel, és a 'Lost Vegas'-t használja vadászterületeként, miközben a hírhedt fagylaltos kocsiját vezeti".

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A félórás epizódokkal érkező Twisted Metal sorozat főbb szereplőit Mackie és Arnett mellett Neve Campbell (Sikoly, Kártyavár), Thomas Haden Church (Pókember 3, Válás) és Stephanie Beatriz (Brooklyn 99, Encanto) kapták, a forgatás állítólag már megkezdődött. A premier egyelőre nem ismert, de azt pletykálták tavaly, hogy a Sony egy új videojátékkal szeretné felpörgetni az érdeklődést az adaptáció iránt. Kíváncsian várjuk, hogy mi fog kisülni ebből. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)