Hirdetés

Nem vicc: hamarosan valaki pénzt fog keresni azzal, hogy NPC-nek áll

|

Ki tudja, lehet, hogy a jövőben minden NPC-t egy igazi ember alakít majd.

Hirdetés

Hosszú évtizedek óta velünk vannak az NPC-k, akik csak azért léteznek, hogy életet pumpáljanak a kedvenc videojátékainkba. Ezek az MI által irányított karakterek adnak küldetéseket, lepnek meg minket váratlan feladatokkal, tesznek minket irányba, vagy épp direkt eltérítenek és persze sokszor a nevetség tárgyát is képezik.

A Fallout 76 megjelenése megmutatta, hogy milyen szörnyű egy olyan világ, ahol nincsenek NPC-k, az a negatív szélsőség azonban a Dovetail játékában biztosan nem ismétlődik meg, sőt, a következő szintre emelik a dolgot, játékos által irányított NPC-t fognak alkalmazni, pénzért. Sok pénzért.

Hirdetés

Van itt egy kis képzavar, hiszen az NPC konkrétan azt jelenti, hogy nem játékos által irányított karakter, akkor azonban, ha valakinek 20 ezer fontot fizetnek csak azért, hogy egy nagyon konkrét feladatot lásson el, talán nevezhetjük NPC-nek.

Pontosan erre készül most a Dovetail és a Pringles, akik egy szerencsés jelentkezőnek kb. 9,3 millió forintot fognak fizetni azért, hogy a vonatszimulátorukban, a Train Sim World 2-ben friss áruval töltögesse fel a Pringles automatákat.

A toborzást a Love Island narrátora, Iain Stirling segíti, aki elmondta, a Dovetail és a Pringles nem viccel, tényleg manapság már Pringles automata feltöltő NPC-ként is lehet pénzt keresni. Sajnos Magyarországról nem lehet jelentkezni, de ki tudja, lehet, hogy a jövőben minden NPC helyét egy igazi játékos veszi át. Az biztos, hogy sokkal viccesebbek lennének a hétköznapok:

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)