Hirdetés

Nem viccelt a Microsoft, tényleg jönnek az Xbox minihűtők

|

Lehet, hogy mémnek indult az egész, de a redmondiak elsőrangú PR-fogássá formálták.

Hirdetés

Sokan hasonlították annak idején hűtőhöz az Xbox Series X-et, és a Microsoft gond nélkül bele is állt a poénba. A videósoknak és tartalomgyártóknak kiadott, életnagyságú hűtőszekrények mellett a cég azt is bejelentette, hogy bárki által megvásárolható mini-hűtőkkel is készül, amit a közösség tárt karokkal fogadott.

Miután jó darabig semmit sem lehetett hallani felőle, többen elkezdték kérdezgetni a Microsoftot valamiféle helyzetjelentés reményében. A Xbox marketinges csapatának főnöke, Aaron Greenberg ugrott a dühöngő, hideg italokat követelő tömeg elé, és gyorsan jelezte, hogy lesznek hűtők.

"Az Xbox jövője nem teljes a mini-hűtők nélkül. Nem hagyott hidegen a téma minket. Azonnal megosztunk majd minden információt veletek, ahogy tudunk."

Hirdetés

S lám, nem is kellett sokáig várni, egy trailer leleplezte, hogy az ünnepi szezonban válik elérhetővé a termék. Más kérdés, hogy nyáron több hasznát vennénk, de nem akarunk telhetetlennek tűnni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)