Hirdetés

Nem viccelünk, tényleg előrendelhető a Destiny kenyérpirító

|

A Bungie betartotta az ígéretét, és előállt saját konyhai kisgépével. Még játékbeli embléma is jár az előrendelőknek.

Hirdetés

Láttunk már olyan koncepciókat, amikor a videojátékok világa a hétköznapokkal keveredve összehoz valami egészen furcsa dolgot, és olykor bizony az is megesik, hogy nemcsak elméleti szinten találkozhatunk egy-egy ilyen termékkel, elég csak a frissen bejelentett Xbox minihűtőre gondolni.

A Bungie csapata még tavaly dobta fel az ötletet, miszerint ha a rajongóknak sikerül 777,777.777 dollárt összegyűjteniük jótékony célra, akkor megfontolják egy hivatalos Destiny kenyérpirító piacra dobását.

Hirdetés

Nem kizárt, hogy a stúdió ajánlata ösztönzőleg hatott a közösségre, az ugyanis több mint 800 ezer dollárt dobott össze a St. Jude Children's Research Hospital számára. Szerencsére a Bungie nem is hagyta cserben a játékosait, így nemrég hivatalosan is megjelent a webáruházukban a Destiny kenyérpirító, ami még csak nem is egy mém, hanem egy valódi konyhai eszköz.

A 87,99 euróért, azaz átszámítva több mint 31 ezer forintért előrendelhető kis masina egyszerre két szeletet képes megpirítani, ráadásul még a Destiny széria logóját is beleégeti a kenyérbe. A vásárlás mellé ráadásul ingyen jár egy szendvicstartó, valamint az előrendelők még egy "Burnt Edges" nevű játékbeli emblémát is bezsebelhetnek.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A kenyérpirító eladásából befolyt profit 10%-a pedig a St. Jude Children's Research Hospitalnál landol, szóval még tovább jótékonykodhatnak a játékosok.

A tervek szerint valamikor még idén decemberben, vagy 2022 januárjában vehetik át menő konyhai kisgépeiket a vásárlók.

Nektek hogy tetszik a Destiny kenyérpirító? Jobb lehet, mint a Razer megoldása? Vagy esetleg a Sonic képével ellátott darabot preferáljátok? Egészen bizarr, mennyiszer keresztezte már egymást a videojátékok és a kenyérpirítók világa.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)