Hirdetés

Idén is csodás PS4-es háttérrel ünnepli a Sony a nőnapot

|

Ugorj be a digitális üzletbe és töltsd le a gyönyörűen megrajzolt hátteret, éljenek a csajok és kedvenc hősnőink!

Hirdetés

A nemzetközi nőnap alkalmából a Sony ezúttal is elérhetővé tett egy ingyenes PlayStation 4 témát, amit ezúttal a Guerilla Games egyik művésze, Choro Choi készített. A 2018-as témán 6 női karakter szerepelt, ehhez képest idén 10-et kapunk egy képernyőre.

Hirdetés

A téma a magyar PS Store-ban is elérhető, teljesen ingyenesen, így nincs más dolgotok, mint rányomni az "add a kosárhoz" gombra és "fizetni". A következő karakterek szerepelnek rajta:

- Aloy - Horizon Zero Dawn
- Ellie - The Last of Us
- Kara - Detroit: Become Human
- Chloe és Nadine - Uncharted: The Lost Legacy
- Atoi - Tearaway
- Freya - God of War
- Sackgirl - LittleBigPlanet
- Lady Maria - Bloodborne
- Kat - Gravity Rush 

Az ünnep kedvéért érdemes lehet még ma beszerezni, de valószínűleg nem egy limitált dologról van szó, tekintve, hogy a tavalyi nőnapi téma szintén letölthető még a Store-on keresztül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)