Hirdetés

Hazánkban lép fel a Cyberpunk 2077 trailer zenéjének szerzője

|

Ha bejött a Cyberpunk 2077 előzetesében felcsendülő sötét hangulatú, elektronikus zene, akkor hamarosan élőben is meghallgathatod.

Hirdetés

Az már az eddig megjelent videókon is teljesen világos, hogy a Cyberpunk 2077 hatalmas hangsúlyt fektet az a megfelelő atmoszféra megteremtésére, ebben pedig természetesen kiemelt szerepet játszik a zenei aláfestés. Akik követik a játék fejlesztését, azok több kiváló előadót is megismerhettek csapatnak hála, az egyikük pedig hamarosan hazánkban is tiszteletét teszi.

Hirdetés

A játék 2018-as trailere nem csak azért volt izgalmas, mert végre egy kicsit jobban megnézhettük, hogy mit kínál majd a játék, hanem azért is, mert az előzetesben felcsendülő, erőteljesen lüktető szám tökéletesen megadta az alaphangulatot, ezzel is segítve a már egyébként is számottevő hype-ot. A szám előadója nem más, mint a brit származású (de jelenleg az Egyesült Államokban élő) DJ Hyper, aki március 27-én Magyarországra is elhozza az igazi cyberpunk hangulatot.

Időpont: március 27.
Helyszín
: Dürer Kert (Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21.)
Kezdés: 22:00

A külföldi fellépő mellett egyébként magyar synthwave előadók fellépései is várják a látogatókat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)