Hirdetés

Börtönbe kerülhet egy FUT érmékkel szerencsejátékozó youtuber

|

Bűnösnek vallotta magát NepentheZ, aki a FIFA Ultimate Teamben használatos fizetőeszközökkel szerencsejátékozott. Több ezer fontos büntetést és közel egy évnyi börtönt is kaphat.

Hirdetés

Tavaly kemény hadjárat indult a videojátékos fizetőeszközöket használó szerencsejátékos oldalak ellen. Több CS: GO ládás site-ot is lekapcsoltak, egy youtuber, NepentheZ és üzlettársa pedig illegális szerencsejáték népszerűsítése miatt állt bíróság elé.

A legutóbbi tárgyaláson mind a videós, mind a FUTgalaxy tulajdonosa, Dylan Rigby bűnösnek vallotta magát. NepentheZ, avagy Craig Douglas elismerte, hogy egy olyan cégnek dolgozott, mely engedély nélkül üzemeltetett szerencsejátékot, illetve részt vett ennek népszerűsítésében, Rigby pedig ez utóbbi, valamint a szerencsejáték üzemeltetésének bűntettében ismerte el bűnösségét. Bűncselekményenként 1000-5000 angol fontot szabhatnak ki, valamint 51 hét börtönre ítélhetik őket. Holnap dől el, mekkora büntetéssel kell szembenézniük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)