Hirdetés

Streamelés közben kérték meg egy videós kezét

|

NesCaughtFire33 épp élőben közvetítette, ahogy a Destinyvel játszik, mikor egyszercsak besétált a szobába a kutyája, egy nagy meglepetéssel a nyakában.

Hirdetés

NesCaughtFire33 saját elmondása szerint egy teljes munkaidős streamer,  aki a maga 12812 feliratkozójával valahol a streamerek középmezőnyében versenyez. De ki tudja már követni.

Tegnap a The Taken Kinggel játszott, amikor nagyjából fél óra után (az alábbi videó 36. percénél) besétált a szobába a kutyája. Eleinte csak gügyögött, de amikor megjelent a barátja is, észrevette a jószágra kötözött meglepetést. Pár másodperc múlva megtörtént a leánykérés, és Nes - ahogy az ilyenkor lenni szokott - sírva fakadt. 


Még az esemény előtt feltűnt neki, hogy édesanyja is a nézők között van, illetve a szokottnál többen figyelik, de nem sejtette, hogy valami ilyesmi fog történni. A gyűrű felhúzását követően egy kis szünetet tartott, hogy rendbehozza a sminkjét, és miután visszatért, menetrend szerint folytatta a streamet. Innen is gratulálunk nekik!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)