Hirdetés

Netes vásárlása miatt látogatta meg PewDiePie-t a rendőrség

|

PewDiePie csak egy játékot akart rendelni magának, amivel lefoglalhatja a kezeit, de a rendőrségnek nem tetszett a választott eszköz.

Hirdetés

A játékokhoz kapcsolódó YouTube-videók népszerűségének első hullámából szupersztárságot kovácsoló PewDiePie nemrég egy kisebb konfliktusba került a munkásságának otthont adó videós platformmal is, de nem csak emiatt fájhatott manapság a videós feje. Felix Kjellberget az Egyesült Királyságban található otthonában meglátogatta a rendőrség is, aminek az oka egy, a hatóságoknak nem tetsző netes rendelés volt.

PewDiePie ugyanis egy pillangókést rendelt a neten, amiről nem tudta, hogy a néhány éve már otthonának számító országban tiltott tárgynak számít. De míg sokak szemében a könnyen elrejthető kés elsősorban veszélyes fegyver, addig a videós elmondta, hogy hazájában, Svédországban inkább szerszámként tekintenek a pengére, így nem jutott eszébe, hogy nem kéne házhoz rendelnie egyet belőle.

Hirdetés

Egyébként Kjellberg sem feltétlenül azért szeretett volna egy pillangókést, hogy mondjuk nyársat faragjon a következő szalonnasütéshez, hanem az ő szemében a kinyitható nyéllel rendelkező penge inkább egy babrálható játék, aminek a forgatása lefoglalja a figyelmét rövidebb üresjáratok közben - például néhány streamben is láthatták már a nézők, ahogy zsonglőrködik vele a YouTuber.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ezzel a hobbijával nincs egyedül a videós, az igazán virtuóz késforgatók versenyeket is rendeznek egymás között, gyakran pedig teljesen letompított pengékkel gyakorolnak. Egy friss videójában viszont ahelyett, hogy ezt a képességét csiszolta volna tovább, inkább legális játékokat keresett, amivel lefoglalhatja a kezeit és a figyelmét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)