Hirdetés

Decemberben érkezhet a netflixes Castlevania harmadik évada

|

Ismét a Netflix Nordic egy idő előtt ellőtt tweetje rántotta le a leplet a megjelenési dátumról.

Hirdetés

A Netflix háza táján most minden a The Witcher sorozat elkövetkezendő premierjétől hangos, legutóbb például az epizódok címeit és rövid szinopszisát ismerhettük meg. Úgy néz ki azonban, hogy több néznivalónk is lesz decemberben, ugyanis a streaming platform egyik Twitter-oldalán tűnt fel a Castlevania harmadik évada. 

Hirdetés

A Netflix Nordic Twittert megéri követni, mivel a jelek szerint valaki nincs toppon a kollégák közül, ha a posztok időzítéséről van szó. Itt tűnt fel először Geralt kalandjának premierdátuma is, melyet utána gyorsan eltávolítottak, és most hasonló sorsra jutott a Castlevania megjelenését tartalmazó bejegyzés is. A tweetből a szolgáltatásba bekerülő jó pár cím mellett az is kiderült, hogy december 1-től láthatjuk majd az ikonikus játék adaptációjának harmadik évadát, ami elég izgalmas, az előző két szezont is volt miért szeretni. A posztot azóta eltávolították, de talán van okunk a reményre, hogy a The Witcher érkezése előtt is el tudjuk majd ütni az időnket valamivel - ha ez esetleg bárkinek problémát okozna.

Ti várjátok a Castlevania következő évadát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)